Sponsors

Beste sponsors,

Eerst en vooral willen wij u bedanken voor uw steun aan de voorbije Internationale Betafence Cyclocross. Zoals u zich nog herinnert, was deze wederom een groot succes! Duizenden wielerliefhebbers kwamen naar Otegem afgezakt om hun favoriet  aan het werk te zien.

Wielerclub Otegem Boven maakt zich klaar voor de volgende uitgave van de ”Internationale Betafence cyclocross” op  13 januari 2020, de 52 ste ondertussen, deze komt rechtstreeks op TV. Otegem Boven ondertekende een overeenkomst met  TELENET Play sports , en sluit zo aan bij de subtop van de organisaties in het veldrijden.

De ”Internationale Betafence cyclocross”, een uitgelezen kans om u bedrijf in de kijker te zetten. , de combinatie van een klasse vol diner en een ontspannen sportnamiddag, is de ideale start van een nieuw jaar om samen met uw zakenrelaties te genieten en het jaar goed in te zetten! 

We doen er alles aan om alle toppers aan de start te krijgen, graag doen wij dit samen met u, nu hebben we reeds de verzekerde deelname van Kevin Pauwels, Belgisch Kampioen Klaas Vantornhout,Tom Meeuwsen, Sven Nys Wout Van Aert, Michael Vanthourenhout, de gebroeders Sweek er worden nog onderhandelingen gevoerd met de wereld kampioen Van Der Poel. De cross te Otegem geniet ook altijd ruime persbelangstelling ,de visuele en schrijvende pers zijn de veldrit te Otegem zeer genegen.

Neem een kijkje in onze sponsorbrochure 2020 en ontdek wat de Internationale Betafence Cyclocross voor u kan betekenen. Bekijk hier de sponsorbanner die binnenkort in het straatbeeld zal verschijnen.

De cross te Otegem geniet ook altijd ruime persbelangstelling, de visuele en schrijvende pers zijn de veldrit te Otegem zeer genegen.

U kan voor verdere informatie ook terecht bij de mensen van het bestuur, of maak gerust een afspraak, wij komen graag bij u langs!

Meer info over onze sponsors: KLIK HIER

De website van de sponsors: KLIK HIER