Bezoekers Cyclocross

INFO VOOR BEZOEKERS 

 

Fietszone en kus&weg zone

Er is opnieuw zowel een fietszone als kus&weg zone voorzien.
Indien u met de fiets komt, kan u die stallen in de fietsstalling achter het oud gemeentehuis (Zwevegemstraat).
Indien u na 12u30 uur naar het parcours gebracht en opgehaald wordt, dan kan u best gebruik maken van een van de twee voorziene kus&weg zones. Deze zijn gelegen aan de kruising tussen de Ingooigemstraat met de Nederkouter of in de Zwevegemstraat (t.h.v. Cortina Cars). 

Parkeerplaatsen voor personen met een beperkingParkeerplaatsen voor personen met een beperking bevinden zich aan OC De Spoele. Gebruikers dienen hun parkeerkaart te kunnen voorleggen. De parkeerplaats voor personen met een beperking is bereikbaar via de Scheldestraat. 

VIP parkeerplaatsen

De VIP-parking GOLD bevindt zich op de parking Evilo-Matthys in de Scheldestraat. Enkel bezoekers in het bezit van een VIP-parkeerkaart GOLD kunnen van deze parking gebruik maken.
De aanrij naar deze VIP parking kan enkel via de Otegemsesteenweg – Ingooigemstraat (komende van de N 36) of via de Knobbelstraat-Bosstraat (komende van Avelgem). 
Er is ook parking voorzien aan Molecule (VIP-Parking SILVER). Deze is enkel bereikbaar vanaf de afrit Deerlijk. Vanaf deze parking is er vervoer met busjes voorzien naar de VIP-parking GOLD. 

Politieverordening en bijzonder Nood- en Interventieplan

Omwille van veiligheidsredenen werd een bijzonder nood- en interventieplan (BNIP) en een tijdelijke politieverordening goedgekeurd in respectievelijk de gemeenteraad.