Sponsors

Beste sponsors,

Eerst en vooral willen wij u bedanken voor uw steun aan de voorbije Internationale Betafence Cyclocross. Zoals u zich nog herinnert, was deze wederom een groot succes! Duizenden wielerliefhebbers kwamen naar Otegem afgezakt om hun favoriet  aan het werk te zien.

Wielerclub Otegem Boven maakt zich klaar voor de volgende uitgave van de ”Internationale Betafence cyclocross” op            15 januari 2024, de 54ste ondertussen.

De ”Internationale Betafence cyclocross”, een uitgelezen kans om u bedrijf in de kijker te zetten. , de combinatie van een klasse vol diner en een ontspannen sportnamiddag, is de ideale start van een nieuw jaar om samen met uw zakenrelaties te genieten en het jaar goed in te zetten!

We doen er alles aan om alle toppers aan de start te krijgen, graag doen wij dit samen met u, 
De cross te Otegem geniet ook altijd 
ruime persbelangstelling ,de visuele en schrijvende pers zijn de veldrit te Otegem zeer genegen.

Neem een kijkje in onze boekje 2024 digitaal (Brochure heeft redelijke bestandsgrootte – 45MB) en ontdek wat de Internationale Betafence Cyclocross voor u kan betekenen. Bekijk hier de sponsorbanner die binnenkort in het straatbeeld zal verschijnen.

U kan voor verdere informatie ook terecht bij de mensen van het bestuur, of maak gerust een afspraak, wij komen graag bij u langs!